Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avskärmad

verkligeheten
är inte verklig för mig

orden blir inte meningar ikring mig
jag hör inte
likgiltigt
tomt
tittar jag på de som rör sig
rör du dig

jag förlamas

och är så rädd

att förlora
det du kanske tänker
jag gjort förlorat




Fri vers av siamesen
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 22:31



Bookmark and Share


  hurt and broken
Känner igen mig i känslan,fint skrivet!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

siamesen