Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativt ljus

Varje andetag jag drar
skulle dras bättre
av någon annan

varje utrymme jag upptar
skulle kunna vara en tillflykt
för bättre behövande

all den potential jag har
förspiller jag
i overksamhet

alla resurser jag konsumerar
ger en bristsituation
som drabbar andra

jag sprider ett negativt ljus
som slukar
andras energi

om du kommer för nära
slukar jag din också




Fri vers av yoakimu
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-05 23:46



Bookmark and Share


  AgnesP
så mörk och smärtsam.
jag hoppas den har fångat ett
ögonblick och inte något som varar.
länge.
2011-02-13

  stenen/ Yv Ericsson
hoppas allt väl med dig?
stenenkram
2011-02-10

  wildrose
Så j*vla bra!
2011-02-10

  stenen/ Yv Ericsson
förmodligen sov läsarna när du lade ut denna text. som sliter en bit ur min själ. så totalt avsaknad av självsäkerhet kan man inte vara.
den gör mig mycket ledsen, för den är mycket bra skriven. och vännen, jag tror inte ett ord. kram.
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu