Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fogas ihop



fogas ihop
med det utanför

din kropp, borde vara här


och solar går upp, fastän de står stilla
rör sig

runt, runt

tvingar ihop morgonen med dagen


allt är så där frisk, ickeallergeniskt
alla molekyler verkar andas nytt

och ändå, släpper taget

om det gamla


och fogas

med det som är nytt






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-06 10:19



Bookmark and Share


    Max Poisé
Snyggt och rent!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP