Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dag


Kasta om orden

ljug för dig själv

intala dig bara sanningar

se dig inte om



Lev som du drömmer

jaga inte jakten på lycka

ditt leende i solen

är molnfria dagars hängivning



Släpp hämningarnas kedjor

stirra vardagen i ögonen och skratta

se hur jag vänder i dörren

kastar en blick på sängen där du ligger

ångrar inte en sekund

denna vackra tisdag




Fri vers av Gigi
Läst 510 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-02-06 12:26



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
härligt flöde i dessa rader
2016-01-12

  Linda CH VIP
Gillar!
2011-03-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kraftfull och vacker poesi. =)
2011-02-09

    svarta ängeln
Väldigt vacker.
2011-02-06

  M.A.J.R
Kan säga att jag gillar denna skarpt ^^ du skriver väldigt bra!
2011-02-06

    Niklas H
Oh! detta var riktigt bra. gillar kompositionen av dikten framförallt avslutningen. snyggt!!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi