Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före-datum 051211


Likt ljummen mjölk ur tetrapack
gurglar avsmak i mun

Spelar Xylofon
mot plackskadad tandrad

Ett leende inverterat


Jag dog igår




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1154 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-12 10:04



Bookmark and Share


  noname_realmind
Denna talar sitt eget tydliga språk. Mycket bra!
2005-12-15

    stockhausen
! oj du få r akta dig så inte nå n smart reklamare snor nåt här!!

(bra. det är direkt. man får bra tydliga bilder)
2005-12-13

    ej medlem längre
Memento mori... Det här får mig att på nåt sätt tänka på medeltidens mustiga dödsbetraktelser...
ljummet tetragurglande - en modern variant av självspäkning?...
2005-12-12

  vega lando
wow!

"jag dog igår"


och jag blir aldrig densamma igen....
2005-12-12

    ej medlem längre
Yo Danny--- vet inte om denna text kan eller ska kritiseras men jag ska säga att jag tycker denna är poesi ala vardag le depp i lysande prakt--så därför kritiserar jag ditt Xylofon ( ett underskattat instrument förresten och för en sådan som mig som gillar mambo-, salsa-, funk-jazz fusion så är detta instrumentet, rätt anslaget och spelat, en röst som jag gillar) spelande på tandraden.

VARFÖR, är jag så otäck.... fråga mina föräldrar det var dem som uppfostrade mig :)

Alltså vad jag menar egentligen är att spelandet på tandraden ger mig en mysko bild. älskar mysko bilder i och för sig men men men den passar inte in i denna "ala vardag le depp"- text i lysande prakt....
så vad föreslår jag, denna amatör på det mesta?

något såhär kanske ( hoppas det smakar din poetiska pöjk) :


Likt ljummen mjölk ur tetrapack
gurglar avsmak i mun

spottar förbi
plackskadad tandrad

Ett leende inverterat


Jag dog igår


Yo Danny, din poetjävel!
2005-12-12

  sol
..blir omtänksamt berörd.
ljummen mjölk är väldigt
otäckt. du kan inte må bra!

en sol bryr sej här.
snygg slutrad!
2005-12-12

  Tvillingsyster
Ja, jag antar att jag också måste beklaga ditt känslotillstånd, trots att det blev lysande ord av det. Sällan man skådar så träffsäker, talande och rolig poesi från någon på botten av sitt svarta hål. Jag anar ett stort mått av självdistans och kanske självironi mitt i all sörjan? Du är ju lysande! Hoppas att du tror på reinkarnation och att du snart återföds till ett nytt och bättre liv. Det är du värd!
2005-12-12

    afrika
verkligen tungt slut. vad som hände spelar liksom mindre roll...
du dog igår. jag beklagar.
2005-12-12

  prinscess VIP
mycket känsloladdad text
lite melankolisk på slutet
men annars väldigt bra skriven
värd en klar femma
2005-12-12

  tonsoku
kort men påträngande läsning... blir intresserad av att läsa mer om dina känslor, vad var det som hände? vad är det som inte kan bli bättre?
ser fram emot någon sorts fortsätning...

bra skrivet!!
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP