Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Amphetamine rush, Set me on fire tonight, tonight" - breathe carolina


det är ett dåligt liv.

det är ett dåligt liv

skriker du till mig i natten
under alkoholens inflytande
men det är det du alltid tyckt



tänk om vi saknar detta sen

undrar du när vi hatar 2006
och bara håkan och du
nuddar mig i smutsen



den här gången kanske världen förstår oss

säger du i ett kort sms
när jag ska bli inlagd ännu en gång
räddare än någonsin



ja vi skulle ju ändå dö

var ditt svar på min förtvivlan
och det är bara tre år sen du
sa att du inte visste vad ångest var




Fri vers av uppsnärjd
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppsnärjd
uppsnärjd