Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hittar vinterminnen och jag inser att jag aldrig förändras.


tunn.

men aprilhimlen spelas i mina öron
på den lokala bussen och
det glittrar på golvet
det smakar vin i min mun
och jag undrar vart den där överdosen
tog vägen?
det snöar i mitt huvud
mitt smink torkar fan aldrig,
är blöt vid ögonen
och jag vill vara den där tjejen
som får dig att le.




Fri vers av uppsnärjd
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppsnärjd
uppsnärjd