Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sista förhoppning, till dig.


igenom.

Bär mig igenom 7 år av sorg
Bär mig igenom elden du tände
Bär mig igenom luften du stal
Bär mig igenom korridoren de ödelagde
Bär mig igenom en sista chans
Bär mig igenom 18 år av frånvaro
Bär mig igenom defekta tankar
Bär mig igenom det du skapade
Om du bara stannar hos mig ikväll.
Om du bara stannar.




Fri vers av uppsnärjd
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppsnärjd
uppsnärjd