Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"you say that i've hurt you, but let's contrast and compare." -conor oberst


blir ren.

jag låter dina ord
skölja över mig ikväll
skölja igenom kroppen på mig
ut genom tankarna
för att bli till luft
som sedan försvinner med träden
när de viskar mitt namn
genom mitt öppna fönster
inatt finns det ingen återvändo
dina ord går
genom mina fingerspetsar
ner på datorn
och äntligen,
äntligen är tomheten över mig igen
jag låter dina hårda ord bli till
ingenting
inatt.




Fri vers av uppsnärjd
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 00:24



Bookmark and Share


  queenia
Bravo! Så starkt, så rent, så karskt!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

uppsnärjd
uppsnärjd