Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och när jag försökte döda er, kom ni starkare tillbaka. man blir nog aldrig fri från sina monster. förlåt för det, förlåt för all skit.


rädslan.

under vattnet ligger jag
i bråkdelen av en sekund
som för att testa,
testa ifall rädslan gått över

bakom dörren står jag
hur länge som helst
utan att andas
för rädd för att röra mig

i sängen sitter jag
(nästan mot väggen,
inte så att min kropp
går över springan mellan
väggen och sängen)
och stirrar ut över mitt belysta rum
med saxen i ett hårt grepp
för att döda dem

hemma hos pappa kryper jag
över golvet så snabbt
jag kan höra deras andetag
genom väggen

på väg till bussen springer jag
vänder mig bakåt, alltid bakåt
och inser att jag
springer rakt in i deras fälla




Fri vers av uppsnärjd
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-28 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppsnärjd
uppsnärjd