Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill känna ditt finger gräva lite

Blind
Döv
Helt jävla borta

Ser du inte att jag är naken för dig?

Att jag blottar hela mitt inre,
alla de ihopflätade organen.

Se där!

Hjärtat

så öppet
att det vädrar in kall luft.

Lyssna!

Det skriker efter värme,
hör du inte?

Ber dig att krama om det med dina slitna händer.

Kläm det,
pressa dina fingrar igenom det.

Få det att kännas!




Fri vers av Circumstance
Läst 391 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-06 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grrrrreat
2011-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =)
2011-02-24

  M.A.J.R
Wow till en verkligen bra text =) Tänker B.M denna ^^
2011-02-21

  Julio VIP
Riktigt jäkla bra text..^
2011-02-15

  Jocy Joyless
cool text! Big up :)
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Circumstance
Circumstance