Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schack matt = the bastard won.


Ett listigt drag och jag fall omkull som ingenting

Hjärtat glödde
kroppen brann

då du slickade bort
alla orden
med din charm

Gjorde hjärnan

cellfri

Munnen stum
och kroppen matt


Fan...


det blev


schack matt




Fri vers av Circumstance
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-19 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig rytmik
2011-03-20

  M.A.J.R
Haha jaha får du ingen varning (Schack) ? :P
Bra skrivet =)
2011-02-21

  Blowingbubbles
Underbara ord
2011-02-19

  wildrose
Fiffigt
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Circumstance
Circumstance