Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förlamad och ihopsäckad ska du för alltid vara hos mig

Med mina naglar
borrar jag in dem
i din nakna rygg

Gräver mig inåt
till din ryggrad

Sliter ut den
och sparar

i en låda
under min säng

DU

och jag

ska alltid
sitta ihop

Ingen får fly
eller försvinna

så jag tar en del av dig

En del

som gör dig

orörlig




Fri vers av Circumstance
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-20 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Morr, vilken sinnlig vrede det döljer sig i dessa rader
2011-03-20

  Elaine Hildenborg
Riktigt stark. Känns i magen.
2011-02-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt skrivet. =) Kännbar. =)
2011-02-23

  M.A.J.R
Wow en dikt jag stark gillar =O du skriver ju otroligt bra ^^
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Circumstance
Circumstance