Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte kär i dig, jag bara älskar dig.

Varför är det så jobbigt när vänskap tar slut?

Varför saknar jag dig så fruktansvärt mycket,
när du inte verkar bry dig alls?

Betydde du mer för mig än jag gjorde för dig,
eller förtränger du allt för att du har lika ont som jag?

Jag tror att du kanske måste veta

Jag är inte kär i dig, jag bara älskar dig.




Fri vers av aaniee
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-06 11:00



Bookmark and Share


  röd_asfalt
Fint och jobbigt. Det gör alltid så ont
att mista någon man älskar.
Kär eller ej.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

aaniee