Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Vilsen någonstans,
trampar,
stampar,
kämpar med tankarna,
med den gnagande oron.
Finns där
Kan inte ta på vad,
vad det är.
Bara vilsen,
någon konstig känsla.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-02-06 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77