Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensar i trassel

Tar en promenad,
rensar bland tankarna,
rensar allt trassel.
Vinden viner kring öronen,
hör hjärtat slå i takt med stegen
Fortare, fortare alltmedan tankarna fladdrar
likt gardiner i sommarvinden,
likt fjärilens vingslag för att sakta skingra bort,
oron,
tankarna.
Vandrar vidare,
lyfter ögat mot himlen.
Stannar upp,
andas,
tar djupt andetag
känner hur luften går ur mig.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77