Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så helig jag var

En suck går genom minnenas gallerier
faller in under trappen.
Flugan som dör mellan fönsterglasen
ser inte hur dimman lättar över kullerstenarna.
Faller regnet än vet jag att du lever,
i mig finns inget blod kvar.
Kall vit marmor blöder mjölk vid Jungfruns barm.
Bruten och kall möter hennes blick världen.
Trött faller höstens sista bruna löv i strömmen
som för mig bort ifrån en i vrede förutsagd framtid.




Fri vers av Mika Boström
Läst 425 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-07 01:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Måste begrunda! Sparad.....
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström