Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har varit vänner sedan barnen var små


En kaka kvar

I går delade vi näst sista kakan
till kaffet.
- Så goda kakor kan ingen annan göra
tyckte vi båda.
Goda vännen som skänkt oss kakorna
bland mycket annat
åkte till lasarettet igår.
Sjukdomen hon bekämpat så länge
tog över, hon orkade inte längre.
Nyss ringde dottern och sa:
Mamma finns inte mer.
Vi saknar henne.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-07 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP