Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver om kärleken utan den.

Att skriva om kärleken

När man inte har den

Känns då

Ensamt

Att bara se sig själv
Brinna bort

Med tiden





Fri vers av M.A.J.R
Läst 422 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-02-08 15:36



Bookmark and Share


  aol
vemodigt vacker
2011-04-06

  Elwania
kärlek är så mycket mer än den personliga till en annan människa
dina texter är så kärleksfulla , så även om du inte har någon liten vän så har du så mycket inom dig av denna varan jag känner dig inte tror du är 19 år?
Du är den nya generationen av män.
Din sensitivitet är så healande för kvinnan
bless you
2011-02-10

  Svartsilver
Att se sig själv brinna bort

den meningen fångade mig.
riktigt sagolikt skrivet.
2011-02-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vemodigt vackert. =)
2011-02-09

    vilgot hellros
svinbra!
2011-02-09

  Lena Själsöga Keijser
vackre

skriv kärleken
skriv dina drömmar
de skall stiga fram

ditt hjärtas vingar andas
du brinner ej bort

möjligtvis
till

skriv dina drömmar genom dina vackra ordvingar

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-08

  Ninananonia VIP
Men om man skriver hett om kärleken man önskar så kanske man en dag får det man önskar sig :)
Tankens kraft är mäktig. :)
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R