Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans. däremellan


vi kan dela på min smörgås om du vill.

"fel svar" sa du.

men hur ska man veta. vad som är rätt. om man inte lyckas göra fel.. .?

och jag undrar än. vad jag skulle sagt.
vad som var.

rätt svar.

du kan fetglömma att få smaka på min smörgås. du är ful. var det jag egentligen ville säga.

och kanske.

var det.

precis rätt svar..




Fri vers av cykelstyre
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-08 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre