Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om självkänsla och självförtroende som vacklar


Rampljuset ÄR SLÄCKT FÖRLÄNGESEN




Oro det kryper myror i mitt bröst jag vill inte idag
känna känslan av oro ångest sorg över mitt liv nu
vad har jag gjort mig själv så illa slagit slagit du är,
tjock och dålig

jag sprang genom livet på olika sätt ändå kan jag
inte gömma mig från mig själv jag är någon jag är
kvinna som har många sår som måste läka jag har
inte skött om min hälsa min kropp har tyckt att jag
inte förtjänar att få det bra må bra flykten har vart
många och långa

nu står jag här mitt i livet och rampljuset är släckt
förlängesen en gång såg alla mig smal vältränad
vacker som en dag vackra kläder ett smittande
leende men hur mycket jag har mås ta kämpa för
att bli den där kvinnan som alla ser lite,
extra på

jag har aldrig passat in nånstans aldrig kännt att
nån vill ha mig på riktigt är det därför jag inte vill
stå med mig själv och se mig i spegeln och tycka,
om mig själv




Fri vers av Fånga dagen
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-08 18:19



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag tror att vi alla mer eller mindre kämpar med den känslan idag när allt är så flyktigt och förändras så snabbt. Det är bra att du visar att dessa tankar finns. Många vill inte inför andra visa att de känner sig vilsna, osäkra och otrygga.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen