Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han som jag tycker om.


En dikt om honom

Jag undrar vad han tänker.
Han tänker nog inte på mig.

Skrattade han precis?
Jag vet inte, han är inte här.

Jag vill att han ska vara lycklig.
Men jag vill att han ska gråta.

Varför är han inte här?
Ja just det, han är bortrest.

Han kanske flydde från mig.
Eller är jag paranoid?

Skrattade jag nyss?
Jag tänkte nog på hans leende.

Jag saknar hans kyssar.
Jag fick så många, men ändå så få.

Kommer han vilja träffa mig igen?
Han känner mig inte.

Han vill inte känna mig.
Jag har skrämt bort honom.




Fri vers av Khali
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Khali
Khali