Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eget helvete

Sy ihop min mun med korsstygn.
Eller med symaskin, gör hur du vill.

Limma ihop mina fingrar med superlim.
Ihop med tummen.

Sen kan du passa på att sy ihop mina ögon också,
eller limma ihop.

Gör allt vad du kan så jag inte pratar längre,
så att jag inte kan skicka sms eller skriva.

Stoppa in hörlurar i mina öron och sätt en lista på repeat.
Jag vill inte höra vad ni andra tycker.

Jag vill inte kunna bli kär igen,
vill inte bli sårad.

Jag vill vara själv med mina egna tankar,
min egen sorg.

Mitt eget helvete.




Fri vers av Khali
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 16:33



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Vackert
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Khali
Khali