Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationsdrama


Omöjligheter ovanpå varandra

Jag har staplat på höjden, mina omöjliga val i livet
Allt rasade och jag blöder, jag är krossad.
Liggandes platt på marken, i en blodig hög av grus
inser jag att det inte finns någon återvändo.
Stannar jag så försvinner jag.




Fri vers av Virgo
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-09 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo