Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irritationer över ett internetforum.


Sluta gnäll.

Den som inget namn har,
behöver inte vara kvar
på ett forum för dårar.

Så adjö alla knäppkorkar
jag tror faktiskt inte att jag orkar
bry mig om vad ni skriver.

Allt är elände, elände Erlander
klart att allt går åt fander,
om man ser det så.

Gör något åt saken istället
så man slipper det där jävla gnället,
eller får ni inte tummen ur?

Är det andras sak att greja till?
sådant som ni inte vill,
fixa till själva?

Den enda som kan ordna till det väsentligt
så att det kan kännas ordentligt
är du själv.

Det är bara du,
så gör det nu,
Genast!!!




Fri vers av Virgo
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-02-20 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo