Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en fantastisk person.


Du är inte ensam.

Jag såg in i dina ögon, och såg där en gnistrande ljus och vacker själ, men
du har fastnat i omöjlighetens vassa nät och blir mer och mer trasig, för var dag som går.

Jag vill så gärna hjälpa dig att se dig själv genom mina ögon, men jag vet inte hur jag ska göra, för du har ingen tro på dig själv. Du har inte insett hur fantastisk du är.

Din omgivning förstår inte, att du inte orkar med attackerna du utsätts för, därför att de inte inser, att det är de själva som utför dessa attacker. Du tror det är dig det är fel på, men det är inte ditt fel, du har bara fått nog.

Försök förstå, min underbare vän, att du inte är ensam i din kamp för frihet.
Jag är med dig, varje steg du tar, om du vill det. Men beslutet är likväl helt upp till dig.

Du är inte ensam.





Fri vers av Virgo
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo