Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar

Varför är snöflingan så vacker,
när den försvinner så fort man tar i den?

Varför kan man inte fånga dimman,
utan att den omvandlas till vatten?

Varför kan man inte fånga en doft,
och ha kvar den i decennier?

Varför lever man i framtiden,
istället för att leva i nuet?

Alla dessa frågor!
Varför?




Fri vers av Virgo
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 20:51



Bookmark and Share


    AA VIP
Hela livet består av frågor. Bra text. // AA
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Virgo