Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många frågor, inga svar.

Jag är ohjälpligt trasig, med ett nystan taggtråd i min mage.
Var jag så förblindad av dig, att jag inte såg vad som höll på att hända?

Långsamt har jag vaknat upp och insett, att jag står där igen, bärande på ett hundhuvud. Jag borde sett tecknen. Jag borde varit mer vaken.

Det är mitt eget fel, jag vet. Jag tror gott om människor, även om dig. Fortfarande.

Jag kan inte göra det jag behöver göra, så jag har bundit ris åt mig själv.
Jag är instängd och fri samtidigt.

Suck.




Fri vers av Virgo
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo