Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äggskal

Jag har tassat, tassat på tå för dig, för att du ska bli nöjd och glad.

Jag har offrat, offrat min släkt och mina vänner för dig, för att du ska känna att jag bryr mig om dig.

Jag har förvandlats, förvandlats till en skugga av mitt forna glada jag, för att du säger att allt jag gör är fel.

Jag älskar dig fortfarande, men jag kan inte leva tillsammans med dig och jag har ont i fötterna av allt tassande.

Vi är som olja och vatten, is och eld, motpoler i mycket.
Jag orkar inte mer.

SORRY.




Fri vers (Fri form) av Virgo
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-09-07 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo