Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna!!

Uppvaknande av en värmande känsla mot min kind
Ansiktet dras undan
Rodnad under mitt öga, tårar som faller

Någon tar rätten till en annan människas kropp

Stater som tar de mänskliga rättigheterna

krig överallt

folk dör

Barn Gråter


Den värmande känslan var slaget mot min kind
En örfil från en osynlig hand
en osynlig hand från mitt samvete, för att jag inte gör mer!




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 16:49



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin tankvärd
2011-02-16

  aol
bra skriftat, berörande
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria