Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett oskrivet blad

dagen har ännu inte
börjat

början har ännu inte
tagit en riktning

dagen
morgonen

ligger där
framför

öppen för mig
att beträda

ett nytt liv
som skall ta sin början

ännu en gång
ännu en dag.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 17:17



Bookmark and Share


    AA VIP
Visst är det så var dag börjar ett nytt liv. // AA
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e