Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundom

Stundom livet går i Dur,
stundom i moll
Spela ackorden i dur,
läpparna blir till ett leende.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-09 22:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77