Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningen

Barn av vår tid -
vaknar mitt i natten

Vaknat plötsligt ur sin sömn
vid tiden då skuggorna vandrar
fram och tillbaka

Barnet ensamt är i denna stund
rädslan kryper närmre
Vågar inte somna i gryningen
Tänk att få vakna utan rädsla




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77