Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Tid att leva
Tid att älska
Tid att andas
Allt jag vill är
att få tid
Tid att leva
Tid att tänka
Tid att andas




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 23:20



Bookmark and Share


  Janne
Fint skrivit
med inlevelse
i dina ord
2011-02-14

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77