Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland narkomaner och andra änglar


satt vi
på mötet





anhöriga
och aktiva.




vi som hade insett att vi på egen hand inte kunde ta oss ut ur krisen

och i den stunden

övervunnit en liten del av oss själva. som tidigare varit förlorad i glömska





och rädsla




Fri vers av cykelstyre
Läst 303 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-10 13:55



Bookmark and Share


  Julio VIP
Mycket bra text
2011-02-12

    ej medlem längre
Tack!
2011-02-12

  Jean-Michel Orblin
Bara att finnas till hands är ett stort stöd
2011-02-11

  F.
Du är så skicklig!
2011-02-10

    Lillduvan
Snyggt skrivet och kloka ord. :)
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre