Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julkortet i min ungdom


God Jul

God Jul
från Gissa Vem.
Vem var det
jag vet det ej än
kan vara en
av fyra eller fem.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP