Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min säng

Min säng var en bäddsoffa.
Den satt vi alltid på när du var hos mig.
Vi fällde aldrig upp locket.
Din röda tröja släppte lite ull varje gång.
Ullen samlade jag från ryggstödet.
Jag tvinnade en tråd av den röda ullen.
Jag gjorde en hemlig ring av tråden.
Senare bytte jag ut den
mot en guldring.
Den bär jag fortfarande.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-10 20:48



Bookmark and Share


  Connie
Fin öm text! Med en härlig knorr i slutet!
2013-09-24

  HelenaW
Härlig dikt.
2013-05-20

  Junitvillingen
Åhhh blir riktigt berörd av din fina dikt - och glad! Så härligt skrivet - och slutet är underbart:-))
2011-02-11

    Yarissa
Så söt dikt
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP