Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild mot ord

 

när jag målar

antar orden en annan form

 

det osynliga




Fri vers av Rachel Roth
Läst 372 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-11 07:48



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Få ord med stort innehåll
2011-02-23

  filosofian
Jättefin!
2011-02-13

    svarta ängeln
Få ord,med djupa känslor
Bra!
2011-02-13

  Michaela Dutius
Berörande och närgånget
2011-02-11

  Agnes
Jag saknar *gillar*-knappen på den här sajten!
2011-02-11

    ej medlem längre
ja, det håller jag med om. och de ökar varandras värde också!
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth