Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint



dagen är som en bubbla
vit och blöt först, nu

blå, grå skär


när timmarna gått
inser jag hur långsamt

grenarna följer med vinden

hur aktsamma molnen är, hur
de flyttar sig

så försiktigt


och när strålarna bryter fram mitt inuti
hur varsamt de blandar sig med lampans gula sken







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-11 15:43



Bookmark and Share


  Järnkatten
Vackert och rofyllt :)
2011-02-11

  Järnkatten
Vackert och rofyllt :)
2011-02-11

  Catharina Edin VIP
Men detta var fint som snus, ju!
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP