Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av längtan..

Känslan ligger dold bakom min rädsla.
Orden du talar
Vingarna du brer ut och omfamnar mig med.
Aldrig har jag hoppats
men aldrig kommer jag att sluta längta.
Mina läppar är förseglade..
men aldrig kommer jag att sluta längta.

©Katharina Br.




Fri vers av Katharina BR
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-11 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR