Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2012-01-19 http://katharinabr.blogg.se/category/dikter.html


En längtan i dina tankar.

För vad är jag?
om inte bara en känsla i dina byxor.
Vad är jag?
om inte en mask av skratt och glädje.
För VAD är jag?
hud,svett och lusta?

Men huden kallnar snart och svetten beblandar sig med tårar.
Men man kan inte vara kall för evigt, det är bara dårar.
Detta är dolt då jag böjer mig ned och svankar.
Ja, vad är jag?
Om inte en längtan i dina tankar.

©Katharina br




Fri vers av Katharina BR
Läst 367 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-10 02:07



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Den som skulle se dig som en känsla i byxan, eller endast en längtan av den sorten, i sina tankar. Har ju uppenbarligen inte lärt sig förmågan att använda hjärnan.

Bra skrivet.
2012-07-10

    nånja
Det finns något betryggande och förlösande i hur du verkar våga vara människa.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR