Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beroenden är gott så länge det gynnar..utan att skada, oavsett.




Crawl eller flyt

 

*

när jag berusar mig med tro
simmar jag bäst

 

när jag berusar mig med Liv
överlever jag

 

Jag tror på Livet

*




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-12 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri