Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda poeters resa.

eldfängd själ
spår i tunga tider
ro.
stela fingrar
med bläck som
blod.
trasig kropp
fick av lidelse
nog.
döda poeters
resa
blev en vandring
utan ord.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-12 15:31



Bookmark and Share


  om en Siri
den här gillar jag!
2011-02-16

  Katarina O´Nils Franke
Vacker och kuslig, mycket bra!
2011-02-12

  Mats Henricson
Robin i förnamn....
2011-02-12

  Mats Henricson
Fick en tanke på "Döda Poeters sällskap " med den oförniknelige Williams i huvudrollen........
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson