Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En regelbunden dikt som jag skrev på en lektion i skrivande.


Jag är Bäst

Jag är bäst.
Jag har aldrig slagit något världsrekord,
Jag är inte direkt vacker,
Jag har ingen utstickande egenskap.
Min framtid är inget vidare ljus,
Men faktum kvarstår;
Jag är bäst!




Bunden vers (Annat versmått) av Bittersweet Bowtie
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet Bowtie
Bittersweet Bowtie