Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en regelbunden dikt jag skrev på en lektion i skrivande.


Jag Har Sagt Mitt

Jag har sagt mitt,
Även om det inte var mycket.
Det var allt jag hade att säga.
Jag vet inte vad mer som finns att yttra,
Det sägs inget som förtjänar ett svar.
Nu kan jag äntligen vara tyst.
Jag har sagt mitt.




Fri vers (Fri form) av Bittersweet Bowtie
Läst 253 gånger
Publicerad 2011-02-12 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet Bowtie
Bittersweet Bowtie