Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sorts fjäril

Jag fasar över den dagen du frågar
och jag måste förklara.
"Mamma, varför var du aldrig där?"
Hur ska du se på mig mellan tårar och
mina sammanbitna tänder.
"Jo du förstår älskade barn att i min hjärna
slog en fjäril ut sina vingar och dess vingslag
tog mig till en mörk plats långt inom mig."
Kommer jag kunna förklara?
Kommer du vilja förstå?
Kan du
förlåta?




Fri vers av Mika Boström
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-12 19:52



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja det är inte alltid en dans på rosor minsann! Smärtan finns där och tar plats.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström