Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Herr Sjögren

 

Man kan sätta sig på höga hästar

men i ditt fall verkar inte ens alla hästar vara kvar i stallet

 

Ge fan i att försöka sjunga Bowie

 

Pliiiiis

 

Life on mars blev som life i Sjöbo

typ

*arg*

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-12 21:24



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Håller med. Gick i ett annat rum efter två toner.
2011-02-12

  Lena Krantz VIP
Rosor och snor

Nej, du tycks inte förstå skillnaden mellan ett konstnärligt uttryckssätt och en ren banalitet.

Sjögren ÄR liksom Herr Banalitet

han är oförmögen att kunna tolka en konstnärlig själ och ett konstnärligt uttryck.

Därför är det ren skit det som han med SVT:s hjälp serverade delar av svenska folket.
2011-02-12

  ßluie VIP
Rosor och snor förstår ingenting. Glad över att någon reagerar. Varför vi gör är högst olik. Däri ligger kärnan, dilemmat. Din tystnad.
Trivialt - vah?
2011-02-12

  Sanningsägaren VIP
de dödade låten
fyfaaaaaan
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP