Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TomäjtoTomato

Hindrar alla tårar
vägrar verka vek.

Du har det mycket värre

Min sorg är bara till för mig
Bara för synen

vägrar verka vek
jag är alldeles för förstörd




Fri vers av Ellanpellan
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellanpellan