Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det är ett slöseri av tid, men tid är väl bara slöseri av liv.


Jag vet att du har nerver att stål.

Har du känt alla känslor, använt upp alla leenden? Tror du att du har vad som krävs för att vara erfaren?

 

(Dina tårar, har de skapat tårar?)

 

Ditt skratt,  har det orsakat kaos ingen kan stoppa? Men såklart, det spelar ju ingen roll, du har ju dina ord, dina väl utvalda meningar.

(Men är det inte lite för lätt, snacka kan alla).

Erfarenhet kanske är för de olyckliga.

 

 

 

    Grejen är väl att kunna läsa dig




Fri vers av Ellanpellan
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellanpellan