Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<p align="center">Det är början på slutet</p>


C´est la début de la fin

Slipper undan i sömnen. Den enda längtan nuförtiden. Drömmarna, långt i från uppvaknandet.

Det största du kan utföra i ditt liv är nytta i någon annans liv, det läste jag nånstans. Men jag tänker inte i sånna banor, jag längtar till sömnen.

Det bästa du kan göra i någons liv är att finnas där, det hörde jag nånstans. Men jag känner inte till den vanliga människans drömmar. Min dröm är att drömma för alltid.  Att aldrig vakna upp, fast fortsätta leva. Att aldrig behöva möta världen med ett skal.

     Det största du kan göra i mitt liv är att aldrig någonsin                                                     väcka mig.




Fri vers av Ellanpellan
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-05 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellanpellan